
Krówki to nasza specjalność.
Jak się człowiek w czymś specjalizuje, to znaczy że jest w tym dobry, a nawet najlepszy. Tak się składa, że my jesteśmy najlepsi w krówkach i wcale się tego nie wstydzimy!
Zapraszamy was do świata naszych wyjątkowych świętokrzyskich krówek, które dzięki sumiennemu wypasowi i właściwościom lokalnych pastwisk są dokładnie takie, jakie krówki być powinny. Tuż po wyjściu z formy apetycznie się ciągną i pachną śmietanką oraz karmelem, natomiast po kilkunastu dniach zaczynają kusząco chrupać, zachowując przy tym płynne wnętrze.

Cukrówki – prawdopodobnie najlepsze polskie krówki
Takie opinie o naszych stadkach słyszymy niemal nieustannie. Z pewnością zawdzięczamy to niepowtarzalnemu smakowi zawijanych ręcznie mlecznych krówek. Ale to tylko połowa sukcesu. Sekret tkwi również w nowoczesnych wzorach etykiet. Sam decydujesz w jakich sweterkach zaprezentują się Twoje pyszne polish fudge.

Wisienkę na torcie stanowi natomiast fakt, iż w każde zamówienie Pasterze wkładają całe swoje serca. Każdy z etapów współpracy z Tobą odgrywa dla nas niezwykle istotną rolę. Realizacja projektu graficznego, ręczne zawijanie każdej sztuki, wysyłka zamówionego stadka – nic nie może stać się dziełem przypadku.
Pokochały nas już setki klientów z kraju, a dzięki temu, że eksportujemy je również do innych krajów szybko stają się międzynarodowym dobrem. Jeśli jeszcze nie znasz ich smaku przetestuj je za darmo – tutaj.
Polskie krówki – znak rozpoznawczy naszego kraju
Wiedziałeś, że kulinarne specjały są jedną z najpopularniejszych pamiątek przywożoną z zagranicznych wojaży? I tak: z Włoch wracamy z pysznym serem, dojrzewającą szynką i wytrawnym winem, z Grecji z oliwkami i ouzo, z Islandii z suszoną rybą i lukrecją, a turyści odwiedzający Polskę wracają do swych domów m.in. właśnie z mlecznymi cukierkami zwanymi przez nich polish fudge.
Co właściwie wpływa na ogromną popularność polskich krówek zarówno w kraju, jak i poza jego granicami? Przede wszystkim świadomość tego, że jest to tradycyjny wyrób. Mleczarnie i manufaktury starają się od lat stosować sprawdzoną recepturę. Owiany już legendą smak kusi zatem tak wczoraj, jak i dziś. Skoro nasi rodacy nie pozostają mu obojętni, to i zagraniczni goście z przyjemnością pozwalają się mu uwieść.
Zastanawiasz się co tkwi w środku? Poznaj skład naszych krówek. Składniki: cukier, syrop glukozowy, mleko w proszku pełne(14,5%), margaryna , aromat

Zobacz inne kategorie
Krówka weselna – Krówka na każdą okazję – Krówka z nadrukiem – Opakowania na krówki